Як правильно замаринувати шашлик із козулі

У чому маринувати козулю?

У мисці змішайте подрібнений часник, сіль, приправу, червоний та чорний мелений перець, гірчицю, а також соняшникова олія. Перемішайте усі інгредієнти. Змастіть спеціями м'ясо і відправте в холодильник маринуватися, замотавши м'ясо пакет. Маринуватися козуля має від 4 годин до доби.

Що додати в шашлик, щоб м'ясо було соковитим?

Зазвичай, щоб зробити м'ясо ніжнішим, до маринаду додають кислоту – але тільки не оцет! Досвідчені кухарі рекомендують взяти лимонний, апельсиновий чи гранатовий сік, ківі, кефір, сметану. Також можна використовувати пиво чи сухе біле вино.