Як правильно заморозити цибулю та кріп

Для заморозки підійде свіжозрізана зелень, яку можна фасувати в пластикові контейнери з кришками, поліетиленові пакети і навіть у пластикові бутлі з широким шийкою.. Заморожувати можна кожен вид зелені окремо або у вигляді міксу, наприклад цибуля, кріп і зелений часник підійдуть для заправки перших блюд.17 черв. 2019 р.

Як правильно заморозити зелень кропу?

Можна додати рубаний кріп ще на етапі приготування.

  1. Перебираємо трави.
  2. Обриваємо зі стеблинок ТІЛЬКИ листочки.
  3. Промиваємо.
  4. Розкладаємо по рушнику та залишаємо на 1 годину просушитися.
  5. Дрібно (можна і більше, за вашим бажанням) рубаємо зелень.
  6. Пакуємо зелень у пакети.
  7. Якщо є вакуумні апарати, використовуємо їх.

Яку зелень не можна заморожувати?

кріп, кінза та петрушка надійно зберігають вітаміни, проте аромат цих трав зникає; зелена цибуля та салат не підійдуть для заморожування (за рахунок своєї водянистої структури, зелень після розморожування втратить свою форму, смак та аромат);