Як правильно заварювати та пити боярку

Близько 15 г (1 столова ложка) плодів перешкодять в емальований посуд, заливають 200 мл (1 склянка) гарячої кип'яченої води, закривають кришкою і настоюють на киплячій водяній бані 30 хв, охолоджують при кімнатній температурі протягом 10 хв, проціджують, .23 вер. 2019 р.

Як заварювати та пити глід?

плодів та квіток глоду залити 3 склянками окропу, настояти протягом трьох годин, процідити. Приймати 3 рази на день по півсклянки до їди.

Як правильно заварювати глід для серця?

Заварюємо в термосі на ніч. Чим більше глоду, тим насиченіший смак, оскільки сам по собі він досить легкий. Ви можете заварювати з розрахунку 30 грам глоду на людину або до смаку. Можна класти багато глоду та спецій, а потім розводити водою.