Як правильно зберігати рибу в'ялену рибу

Зберігати в'ялену рибу у морозилці можна до 6 місяців. За добу до вживання перекладіть її в холодильник. Так вона розтане та буде готова до подачі на стіл. Для тривалого збереження (до року і більше) краще завакуумувати в'ялений продукт порційно, щоб не повністю розморожувати всі запаси.2 лют. 2023 р.

Як і де зберігати в'ялену рибу?

Сушена риба зберігається у ящиках, розміщених у льоху чи підвалі, протягом 7-8 місяців, у герметичній банку – до року. При зберіганні в холодильнику та морозилці термін придатності не відрізняється від в'яленого продукту і становить півроку та рік, відповідно.

Як зберігати в'ялену рибу без холодильника?

Термін зберігання становитиме від 5 до 6 місяців. На відкритому повітрі. Можна підвісити рибу на мотузці, допустимо на лоджії. Головні умови – відсутність прямих сонячних променів та прохолодна температура повітря.