Як правильно змастити папір для випічки

Для випікання виробів із тіста слід змастити цю поверхню олією (цього можна робити, тільки якщо ви запікаєте м'ясо чи рибу); тефлоновим листом. Такий папір має антипригарні властивості і не вимагає змащування жиром.

Як змащувати папір для випічки?

Відповідь це питання можна знайти на упаковці. Якщо виробник вказав, що папір покритий силіконом, то не потрібно змащувати його поверхню перед тим, як класти вироби з тіста. Якщо такої інформації немає, і ви боїтеся, щоб ваша випічка не прилипла – помажте папір вершковим або олією.

Чи потрібно змащувати олією пергаментний папір для випікання?

Тонкі паперові листи часом прилипають до поверхні виробів, а іноді розмокають і тріскаються, тому їх потрібно добре промастити, перед тим як ставити в духовку. Найкращий папір для випічки — пергамент багаторазового використання, покритий шаром силікону, та силіконовий папір, який не потрібно змащувати олією.Похожі