Як правильно зробити підливу з печінкою

Як зробити так, щоб печінка була м'якою?

Щоб печінка не гірчила і стала м'якою, вимочіть її в молоці, попередньо розрізавши на частини. Рекомендований час вимочування – від 30 хвилин до кількох годин. Харчова сода також може розм'якшити печінку. Достатньо обсипати їй кожен шматок, почекати близько години і добре промити.

Скільки часу потрібно гасити яловичу печінку?

Додати трохи води, накрити кришкою і гасити яловичу печінку на середньому вогні протягом 20-30 хвилин. Додати сметану, кріп, тушкувати ще 5 хвилин|мінути|. Вимкнути вогонь та дати страві постояти протягом 10-15 хвилин. Подавати яловичу печінку в гарячій сметані з вашим улюбленим гарніром або як окрема страва.