Як правильно звести ревізію у магазині

Ви робите ревізію – знімаєте залишок товару. Ось і зосередьтеся на товарі. Залишок товару на початок періоду + надходження товару = проданий товар + залишок на кінець періоду. Це основна формула щодо руху товару.

Як правильно розрахувати нестачу в магазині?

попередній залишок+прихід-каса-оплата постачальнику-списання=залишок за звітом (приклад 250000). Звіряєте з тим, що порахували в магазині (180 000). Виходить різниця (наприклад у 70000), з них вичитаєте борг населення, це і є їх нестача.

Як правильно проводиться ревізія?

Документальне оформлення ревізії За фактом призначення ревізії у магазині складається наказ, де прописується склад комісії поіменно та строки. Його цілком достатньо для початку перевірки. Також готується відомість із залишками товарів. Також готується відомість із залишками товарів.