Як приготувати кукурудзу?

У каструлю викладіть кукурудзу та спаржу. Налийте воду, щоб вона закривала овочі. Поставте на середній вогонь та варіть 10-15 хвилин. Потім зніміть із вогню, посоліть і дайте постояти 2 хвилини.

Також гарні вони й самі по собі обсмажені в клярі або навіть сирі. Вони настільки м'які та ніжні, що їх можна є цілком без будь-якої термічної обробки. Мені дуже подобається готувати мінікукурудзу так: трохи обсмажити у вершковому маслі із часником і згасити буквально кілька хвилин, додавши трохи води.

Мінікукурудза – невеликі світло-жовті качани з вершковим смаком. Ніжна та солодка мінікукурудза підійде для приготування салатів, супів та гарнірів. Цю кукурудзу можна їсти сирою та готувати на грилі.