Як приготувати пиріжки з капустою?

Що зробити, щоб пиріжки стали м'якими?

Розм'якшити верх пирога можна, якщо рясно змастити його після випікання водою. Після цієї процедури бажано накрити пиріг кришкою або харчовою плівкою, щоб трохи відм'якнути. Кладіть на дно каструлі тканинну серветку або папір, щоб вона ввібрала конденсат. Тоді пиріжки стануть м'якими, але не розмокнуть.

Скільки часу смажити пиріжки на сковороді?

Тістечка на сковорідці смажать зазвичай по 3-4 хвилини з кожного боку. Як тільки тісто зарум'янилося, можна перевертати. Кришкою пиріжки можна не закривати, в одну сковорідку вміститься приблизно 4 пиріжки.