Як зробити гарне фото торта?
Кращий ракурс для фотографій десертів – такий, наче солодощі перебувають перед людиною і прямо зараз можна скуштувати шматочок. Тобто, під кутом в 40 – 45 градусів, щоб було видно край ласощі та частково його верхівка. Якщо потрібно сфотографувати незвичайний декор верхівки торта, можна знімати десерт зверху.
Які найсмачніші торти?
Топ-10 найпопулярніших у світі тортів Десерти, які стали легендами
- Легендарний торт «Пташине молоко» / Польща, 1930-ті
- Мигдальний «Естерхазі» / Угорщина, 1846 рік.
- Кавовий «Тірамісу» / Італія, 1971 рік.
- Вишневий «Шварцвальд» або «Чорний ліс» / Німеччина, 1930-ті роки.
- Шоколадно-карамельний «Добош» / Угорщина, 1885 рік.