Як псується сир Брі?

У сиру бри досить короткий термін придатності, якщо ви вже відрізали шматочок від цілої головки. У такому вигляді він не піддається тривалому зберіганню, тому його слід з'їдати протягом декількох днів. Брі перестає дозрівати відразу після того, як від нього відрізається хоча б маленька частина.

Як визначити свіжість сиру? Корочка має бути щільною, а нутрощі – пружною. Недозрілий сир занадто твердий, а перезрілий – рідкий і м'який. Поки сирне коло не розрізане, сир продовжує зріти.

45 днів Сир Брі продовжує дозрівати протягом усього терміну придатності, змінюючи при цьому структуру, смак та аромат. Дивіться, як зріють справжні сири: процес відбувається поступово вже в упаковці від країв до серцевини сиру. У них відсутні хімічні замінники, консерванти та шкідливі добавки. Термін придатності лише 45 днів.

Не рекомендується зберігати сир з пліснявою при кімнатній температурі більше чотирьох годин, особливо після того, як упаковка була відкрита.