Як роблять Бейліс?

До його складу входять ірландський віскі, вершки, спирт, цукор, та шоколадний екстракт. Вершки становлять близько 50 % обсягу продукту, їхнього виробництва використовується молоко близько 40 тис. ірландських корів.

Бейліз (Baileys) – вершковий лікер родом з Ірландії.

Бейліз — мабуть, найвідоміший лікер із Ірландії. Використовується як самостійний напій, інгредієнт коктейлів та доповнення до десертів. Напій міцністю 17 градусів містить у своєму складі лише натуральні інгредієнти – 50% ірландського віскі та 50% свіжих густих вершків.

Технологія приготування лікерів включає кілька етапів: настоювання спирту з рослинною сировиною і прянощами, проціджування і фільтрацію настоїв, приготування цукрового сиропу, підсолоджування, відстоювання і зняття осаду.