Як роблять швидке пиво

Як зробити швидке пиво?

Пиво Хмільне

  1. Цукор, хміль та солод залити окропом та варити протягом години.
  2. Додати води до початкового об'єму (9 л) та ввести дріжджі.
  3. Залишити рідину на 3 дні у закритому посуді при температурі 18-20 градусів.
  4. Процідити, розлити по пляшках, закупорити, закріпити пробки дротом і зберігати тиждень у холодному місці.

Похожі

Як роблять пиво коротко?

Приготування пива являє собою складний технологічний процес, який складається з декількох етапів: підготовка солоду, приготування сусла (дроблення, затирання, фільтрація сусла, кип'ятіння сусла з хмелем, освітлення та охолодження), бродіння, дображивание, фільтрація та розлив готового продукту.