Як самій зробити бісквітний торт

Які найсмачніші начинки для торта?

Начинки для тортів

  • Праліне Фірмовий шоколадний бісквіт з додаванням чорного шоколаду, прошарований шоколадно-молочним мусом у поєднанні з прошарком горіхового праліне та вафельної крихти.
  • Чорничний мус У цієї начинки ніжний та делікатний смак. …
  • Мокко (кавова) …
  • Йогуртова …
  • Зметанна …
  • Тірамісу …
  • Тірамісу полунична.
  • Сирна

Як правильно дістати бісквіт, щоб він не осел?

Структура бісквіту досить ніжна, тому при різкому охолодженні лопаються бульбашки з повітрям. Саме вони змушують корж бути пишним, гарним та високим. Вирішується проблема досить просто: треба залишити основу прямо у формі всередині духовкищоб бісквіт не осел.