Як швидко нарубати м'ясо

Як подрібнити м'ясо, якщо немає м'ясорубки?

Ретельно очистіть вибраний шматок м'яса. Потім наріжте його скибочками або іншими дрібними шматочками і покладіть у морозилку на 30 хвилин. Після цього помістіть м'ясо в ємність чашкового блендера. Це займе всього кілька хвилин, а ефект буде схожий на подрібнення у традиційній м'ясорубці.

Чи можна зробити м'ясний фарш у блендері?

Якщо блендер досить потужний, він зможе подрібнити м'ясо швидко, причому фарш вийде однорідним, а за допомогою турборежиму можна додатково збити.. Таким чином, блендер легко замінює м'ясорубку, крім того, виконує багато інших функцій: збиває, перемішує і подрібнює майже будь-які продукти.