Як швидко подрібнити шоколад

Для приготування шоколадної крихти нам знадобиться блендер, за допомогою нього ми отримаємо дійсно крихту. Шоколад попередньо потрібно потримати трохи в холодильнику, потім поламати на шматочки і подрібнити у блендері.30 жовт. 2020 р.

Як легко розтопити шоколад?

Помістити посуд з шоколадом у каструлю з гарячою водою. Поставити на невеликий вогонь (вода повинна сильно кипіти). Розмішувати дерев'яною лопаткою до розчинення, 2–3 хв. Переставити посуд з шоколадом у миску, наповнену льодом.

Як роздробити шоколад у домашніх умовах?

Поставити миску з шоколадом зверху на каструлю з гарячою водою. Водяна баня не повинна торкатися дна миски, а діаметр миски не повинен бути меншим, ніж діаметр каструлі. Нагріта вода має мати температуру 70-80°С. Шоколад швидко почне плавитися.