Як швидко відбити м'ясо?

Відбити м'ясо за відсутності спеціального молотка можна за допомогою ножа. Для цього буде потрібний важкий і товстий ніж. Розріжте м'ясо на шматки та відбивайте їх не гострою, а тильною стороною ножа у різних напрямках. Можна скористатися і ручкою ножа, якщо вона досить широка.

За відсутності молотка для відбивання скористайтесь ножем. Для цього покладіть філе на кухонну дошку та відбийте тильною стороною ножа. Намагайтеся завдавати ударів під різними кутами. Для відбивання підійде великий та важкий кухонний ніж.

Відбивати м'ясо буде набагато легше і чистіше, якщо помістити шматочок у щільний пакет, наприклад, для заморозки, а потім гарненько відбити його спеціальним молоточком із опуклими зубцями. Поліетилен допоможе згодом легше зняти шматок м'яса, не ушкоджуючи його, до того ж обробна дошка не просочиться м'ясним соком.