Згідно з рекомендаціями Асоціації сільського господарства США, сиру курку можна зберігати у холодильнику 1-2 дні. Страви з курки мають триваліший термін зберігання – 3-4 дні. Зберігання курки при температурі нижче 4°С уповільнює ріст мікробів.1 травня 2019 р.
Як швидко псується курка за кімнатної температури?
При кімнатній температурі термін зберігання не перевищує 2 годин.
Як зрозуміти, що куряче м'ясо зникло?
Як зрозуміти, що зіпсувалася курка
- слиз – поверхня шматка покрита тонким шаром слизу, вона липка та неприємна;
- запах – різкий, дуже впізнаваний, до того ж запах зіпсованої курки неможливо замаскувати під час готування;
- колір – будь-які сірі плями, потемнілі краї та інша безперечна ознака зіпсованого м'яса.