Як швидко зіпсується курка

Згідно з рекомендаціями Асоціації сільського господарства США, сиру курку можна зберігати у холодильнику 1-2 дні. Страви з курки мають триваліший термін зберігання – 3-4 дні. Зберігання курки при температурі нижче 4°С уповільнює ріст мікробів.1 травня 2019 р.

Як швидко псується курка за кімнатної температури?

При кімнатній температурі термін зберігання не перевищує 2 годин.

Як зрозуміти, що куряче м'ясо зникло?

Як зрозуміти, що зіпсувалася курка

  • слиз – поверхня шматка покрита тонким шаром слизу, вона липка та неприємна;
  • запах – різкий, дуже впізнаваний, до того ж запах зіпсованої курки неможливо замаскувати під час готування;
  • колір – будь-які сірі плями, потемнілі краї та інша безперечна ознака зіпсованого м'яса.