Як швидко зварити кукурудзу швидко та смачно

Як зварити кукурудзу, щоб вона була м'якою?

Перед приготуванням замочіть качани в холодній воді на 1–2 години. Так вони стануть м'якшими. Якщо кукурудза перестигла, замочіть її у суміші води з молоком (пропорція 1:1) на 4–6 годин. Під час варіння не додавайте сіль, тоді кукурудза вийде м'якше, солодше і соковитіше.

Як зварити кукурудзу, щоб вона була смачною?

Покладіть кукурудзу в каструлю і залийте водою, щоб вона повністю покрила вміст. Поставте каструлю на плиту, увімкніть максимальну температуру та доведіть воду до кипіння. Як тільки вода закипіла, зменшіть вогонь до середнього та варіть кукурудзу 15-10 хвилин, якщо вона молода, і починаючи від 40 хвилин, якщо зріла.