Як швидко зварити м'якоть яловичини

Як зробити так, щоб яловичина швидше зварилася?

Додайте сіль за 10 хвилин|мінути| до готовності м'яса. Також врахуйте, що м'ясо звариться набагато швидше, якщо ви опустите його в киплячу воду. Якщо ви не плануєте використовувати бульйон для супу, можете додати кілька столових ложок оцту. Оцтова кислота прискорить процес приготування м'яса.

Як зробити так, щоб яловичина була м'якою при варінні?

Як зварити м'яку яловичину Секрет простий: щоб варена яловичина була м'якою, перед приготуванням помістіть її в холодну воду з|із| додаванням лимонного соку або оцту. Через кілька годин м'ясо можна варити. Відварену яловичину краще готувати великим шматком, а не розрізати на частини.