Як швидко зварити м'ясо старої яловичини?

Якщо ви додайте у воду столову ложку соняшникової олії, яловичина звариться швидше. М'ясо буде готове за 40 хвилин, але тут все залежить від якості обраного м'яса та величини шматків. Стара, крупно нарізана яловичина вариться приблизно 2 години. Не забудьте посолити м'ясо наприкінці варіння.

Перший варіант – досить довго варити м'ясо, щонайменше 2-2,5 годин. Але не факт, що і за цей час воно стане «по зубах». Є ще кілька хитрощів: На сильному вогні довести воду в каструлі до кипіння, потім покласти в каструлю шматок яловичини, зменшити вогонь. варити далі, не допускаючи бурхливого кипіння.

М'ясо також звариться швидшеякщо опустити його в киплячу воду, а потім додати в каструлю трохи (1 ст. ложку) соняшникової олії. Солити м'ясо потрібно наприкінці варіння, інакше воно стане твердим.

Щоб яловичина зварилася швидше, її можна злегка відбити, а в воду додати одну-дві столові ложки оцту.