Як швидко зварити серце?

Як варити яловиче серце у каструлі На великому вогні доведіть до кипіння. Зніміть піну з поверхні, зменште вогонь до мінімального та варіть під кришкою півгодини. Після видаліть рідину, знову залийте воду і продовжуйте готувати.

Як варити свиняче серце у скороварці Субпродукт покладіть у скороварку та залийте водою так, щоб вона покривала його повністю. Додайте улюблені спеції, за бажанням цибулю та моркву. Варіть приблизно годину. Коли серце буде готове, посоліть його та залиште в бульйоні.

Якщо серце – друга страва, то після відварювання серце краще обсмажити. Варити серце слід менше часу, якщо він має гасіння чи смаження (замість 1,5 години достатньо буде і 40 хвилин). Подальше приготування жаркого з серця займе 30 хвилин.

Зазвичай серце варять, запікають, смажать. Перш ніж відварити яловиче серце, його замочують у воді на дві чи три години, після чого варять. Щоб прибрати з бульйону повністю всю піну та усунути досить специфічний аромат субпродукту, бажано після першого закипання злити воду, а також промити серце та каструлю.