Як смачно приготувати гарбуз?

25 хвилин Як варити гарбуз у пароварці Викладіть шматочки гарбуза у спеціальну ємність. Посоліть до смаку. Налийте воду в чашу і готуйте овоч на пару 20–25 хвилинпоки шматочки не стануть м'якими.

Чим наповнити гарбуз: варіанти начинки Найпопулярніша страва – каша: пшоно, рис, кукурудза. Смачно виходить з овочами: картоплею, кабачком, томатами, цибулею та морквою. Їх з'єднують з частиною витягнутої м'якоті і запікають соковите рагу.

Гарбуз — чудове джерело вітамінів групи В, РР, Е, С, антиоксидантів, мікроелементів, заліза, магнію, калію, фосфору та клітковини, — каже лікар-дієтолог Ірина Бородіна. — Вона знижує наслідки окисного стресу, відновлює активність детоксикаційних ферментів.