Як смачно приготувати горбушу зі сметаною?

15 хвилин Тривалість варіння залежить від способу. Так, у воді середні шматочки риби приготуються за 10-15 хвилин, а на пару – за 20-25 хвилин. Великі можуть доходити до готовності трохи довше, а дрібні швидше.

Відмінно підійде як закуска копчена і солона рибка. На гарнір до горбуші підходить картопля та овочі, рис та інші крупи, овочі, пасти, гриби. Соус краще вибирати кислуватий – із соком цитрусових (лимона, апельсина, лайма). Ікра горбуші Найбільша з усіх видів риб сімейства Лососєвих.

У м'ясі рожевого лосося багато корисних жирних кислот омега-3, але головна його цінність не риб'ячий жир, а білок, який легко засвоюється організмом (25 г на 100 г). Саме завдяки високому вмісту білка горбуша залишає відчуття ситості, незважаючи на досить дієтичний для лососевих склад.