Як смачно приготувати шлунки індички?

Наріжте шлунки невеликими шматочками. Розігрійте олію у великій сковороді і обсмажуйте цибулю 3-4 хвилини до золотистого кольору. Додати селера, шлунки і готуйте все разом ще кілька хвилин. Влийте 100 мл бульйону і тушкуйте 20 хвилин|мінути| на невеликому вогні під кришкою.

Індичині шлунки – Це низькокалорійний продукт, багатий білок. До його складу входять усі мікроелементи та вітаміни характерні для м'яса цього птаха, а саме: вітаміни групи В, вітамін А, РР, залізо фолієва кислота, магній, калій та ін.

Шлунки індички можуть даватися тваринам до трьох разів на тиждень як відмінне доповнення до основного раціону (різних видів м'яса). Розрізані та очищені шлунки. УПАКОВКА – 0.9 – 1 кг.

Харчова цінність та хімічний склад "Шлунки індички, варені на повільному вогні".

НутрієнтКількістьНорма**
Калорійність155 кКал1684 кКал
Білки26.45 г76 г
Жири4.64 г56 г
Вода69.22 г2273 г