Як смачно приготувати свинячу печінку на сковороді смачно і швидко

Як правильно приготувати свинячу печінку, щоб вона була м'якою?

Головне – не пересмажувати печінка. Щоб вона залишилася соковитою, достатньо тримати кожну сторону на добре розігрітій сковороді по 5 хвилин (чи трохи менше). Якщо перед обсмажуванням вмочити шматочки печінки в борошно або кляр, то сік точно залишиться всередині. Сметана або вершки – вірні соковиті друзі і м'якою печінки.

Як приготувати свинячу печінку, щоб вона не була гіркою?

Досвідчені кухарі завжди вимочують свинячу печінку. Для цього використовується особлива рідина: 150 г 9%-оцту потрібно додати в літр звичайної води або молочного напою. У цій суміші субпродукт має полежати близько 60-90 хвилин.