Як смачно та швидко посмажити стейк свинини

Як приготувати свинину на сковороді?

Інструкція приготування

  1. Свинину промити і обсушити, нарізати поперек волокон на шматки завтовшки близько 3 див.
  2. Посолити та поперчити стейки з обох сторін.
  3. Сковороду розігріти на сильному вогні і додати олію.
  4. Викласти стейки на розпечену сковороду і смажити м'ясо до золотистої скоринки спочатку з одного боку.

Скільки часу смажити стейк зі свинини?

6 хвилин Смажити слід приблизно 5-6 хвилин, інакше стейк із свинини вийде сухим. Число перевертань м'яса залежить від бажаного результату. Якщо потрібно приготувати м'ясо з рум'яною скоринкою, що хрумтить, то перевернути його потрібно всього один раз, зрозуміло, ретельно контролюючи процес обсмажування, щоб не перетримати.