Як смачно та швидко приготувати козлятину

Як правильно приготувати козлятину без запаху?

М'ясо кози вимийте та зачистіть від плівок. Обсушіть шматки паперовими рушниками, натріть їх сіллю та перцем. У казанок або глибоку сковороду влийте півсклянки рослинної олії, обсмажте на ньому козлятину до рум'яної скоринки, залийте водою і тушкуйте півтори години на повільному вогні.

Як розм'якшити м'ясо кози?

Чудово розм'якшує козяче м'ясо оцет – краще використовувати яблучний чи винний. Також добре підходять фруктові соки: ківі, граната, лимона, апельсина. Тільки пам'ятайте, що м'ясо не можна надовго залишати в кислотах, інакше воно стане занадто рихлим і сухим. Достатньо одного-двох годин.