Як смачно відварити капусту?

Ставимо каструлю з водою на вогонь і доводимо до кипіння. Викладаємо капусту у киплячу воду, накриваємо кришкою та готуємо приблизно 10-20 хвилин. Акуратно виймаємо готові овочі з каструлі та даємо капусті охолонути. Якщо ви варили нашатковану, зливаємо вміст каструлі на друшляк.

У киплячий бульйон покласти свіжу капусту та картопля. Готуйте близько 10 хвилин. Потім додайте тушковані овочі і перемішайте ополоником. Варіть 15 хвилин|мінути| на слабкому вогні.

1Очистити і обмити качан капусти, видалити качан, тонко нашаткувати, злегка посолити і перетерти руками, щоб капуста стала м'якою. 2Сік, що виділяється, віджати. 3Після цього капусту покласти в салатник, залити оцтом, змішаним із цукром, і в такому вигляді залишити на 30-40 хвилин.