Як смажити горіхи кеш'ю в духовці?

Обсмажуйте кеш'ю до румунська, постійно помішуючи, додайте Оливкову олію і продовжуйте смажити горіхи ще кілька хвилин. Олія допоможе розкритися смаку горіхів ще сильніше.

Підготуйте лист, застелявши його алюмінієвою фольгою або пергаментним папером. Щоб грецькі горіхи рівномірно приготувалися, розкладіть в один шар. Смажте грецькі горіхи до коричневого кольору. За цієї температури грецькі горіхи необхідно смажити лише 5-10 хвилин, особливо якщо це дрібні шматки.

Смажений кеш'ю має чудовий солодкуватий смак. Зазвичай його смажать з сіллю, хоч і без солі він зберігає прекрасний натуральний аромат. Кешью використовують при приготуванні різних страв та кондитерських виробів, а так само з нього виготовляють густий та ароматний соус.