Під час смаження бажано не відлучатися від плити. Потрібно постійно лопаткою перемішувати горіхи. Готуватися арахіс хвилин 10-15. Періодично спробуйте горішки.
Приготування:
- Розігрійте духовку до 180 градусів.
- Викладіть сирий арахіс одним шаром на лист.
- Смажте арахіс в духовці 15-20 хвилин|мінути|, перемішавши один або два рази під час приготування. Арахіс повинен набути легкий золотистий відтінок. …
- Остудіть готовий арахіс протягом 10 хв.
Apr 6, 2021
Арахіс можна вживати у сирому вигляді, проте після термічної обробки його смак значно покращується. Крім того, у сирому вигляді він не є джерелом корисних речовин для організму. Обсмажування цього продукту активізує антиоксиданти та усуває афлатоксин.