Як варити кашу щоб вона не пригорала?

Каша на молоці не буде пригоряти, якщо в каструлю налити спочатку трохи води, та був молока. Смак страви це не зіпсує, зате каша не буде прилипати до дна каструлі і не доведеться потім відмивати посуд від гару. Посоліть воду, щоб вона швидше скипіла. Заважати кашу краще дерев'яною ложкою, а не залізниці.

Простий спосіб уникнути пригорання молочної каші. Це дуже просто. Перш ніж налити в каструлю молоко, я наливаю в неї води, шаром у сантиметр, ставлю на вогонь, доводжу до кипіння, а потім уже вливаю молоко в киплячу воду і варю кашу звичайним порядком. Каструльки відмиваються легко.

Щоб каша не пригоралаВибирайте каструлю з товстим дном. І каструля не має бути теплою. Перш ніж вливати молоко, промийте її під струменем холодної води. Поки що готується манна каша, Її потрібно часто помішувати.