У киплячу воду додаємо сіль і викладаємо королівські креветкиваримо приблизно 7 хвилин з моменту закипання води. Якщо креветки більші, то варити слід трохи довше, але не більше 10 хвилин, тому що м'ясо може перетравитись і стати жорстким.
8 хв.
- Заморожені королівські креветки потрібно розморозити та промити. …
- Ставимо на вогонь каструлю з необхідною кількістю води та доводимо до кипіння.
- У киплячу воду додаємо сіль та спеції (на ваш розсуд), перемішуємо та викладаємо креветки.
- Після повторного закипання рідини готуємо креветки приблизно 7 хвилин.
Варити креветки при середньому кипінні трохи більше 5 хвилин. У мене креветки варено-морожені, тобто перед заморожуванням їх відварили. Якщо використовуються креветки свіжозаморожені, тобто необроблені, то для них час варіння збільшиться до 7 хвилин. Такі креветки у свіжому вигляді мають сірувато-зелений колір.