Як варити курячу грудку в киплячій воді?

У киплячу воду опускаємо грудку, зменшуємо вогонь до середнього і після закипання варимо хвилин 10. А потім це важливо! – грудка повинна полежати в бульйоні щонайменше 15 хвилин, а то й зовсім – поки він не охолоне.

Запечена грудка виходить соковитоїякщо готувати її на середній температурі: близько 170-180 градусів. Перед тим як ставити страву в розігріту духовку, обов'язково потрібно змастити поверхню м'яса соусом. Причому не варто захоплюватися довгим маринуванням – достатньо 5-7 хвилин.

Куряча грудка на кістки та зі шкірою приготується приблизно за 30 хвилин. Філе звариться за 20-25 хвилин, а якщо порізати його на шматочки – за 10-15 хвилин.