Як вибрати свіжу печінку?

Свіжа печінка має солодкуватий запах. Якщо запах кислий – печінка прострочено. Також краще відмовитися від покупки, якщо на поверхні цього продукту є темні плями або край печінки значно темніший за решту шматка. Це ознака того, що печінка було розморожено або вже почався період розпаду».

Яловича печінка більше використовується у приготуванні дієтичної їжі та спортивного харчування. Вона дуже корисна для зору. І хімічний склад має властивості швидкого засвоєння продукту. Для підвищення гемоглобіну ця печінка є найкращою.

Її колір не повинен бути занадто світлим чи темним. Наприклад, колір яловичої печінки нагадує колір стиглі черешні. Обов'язково нюхайте печінка. Запах свіжий печінки злегка солодкуватий, а кислинка є ознакою зіпсованості.