Як відновити білок в організмі?

Топ-20 продуктів із високим вмістом білка (У середньому на 100 г)

  • Червона ікра – 36 г;
  • Соя – 36 г;
  • Сир "Пармезан" – 36 г;
  • Куряча грудка – 31 г;
  • Гарбузове насіння – 30 г;
  • Тунець – 29,15 г;
  • Пісна яловичина – 29 г;
  • Свинина (вирізка) – 26 г;

Лікування може включати наступні пункти:

  1. Рекомендації збалансованої багатої на білок дієти (у якій міститься необхідна кількість тварини білка). …
  2. Медикаменти – травні ферменти, їх вживають пацієнти, чий організм сам не справляється з виробленням достатньої кількості таких ферментів.

Підбираємо оптимальні джерела білка

  • Спортивний протеїн: до 75 г
  • Соєві продукти: 30-50 г (тофу, соєве м'ясо, соєве молоко).
  • Горіхи: 10-20 г (пекан у середньому містить 10 г білка на 100 г продукту, кешью – близько 13 г, кедрові, лісові та волоські горіхи – 15 г, мигдаль та фісташки – до 22 г, арахіс – 23–26 г).