Насипте на дно сковороди сіль і нагрівайте, доки сіль не стане коричневою. Потім висипте сіль і протріть сковороду вологою тканиною. Після цієї процедури їжа перестане пригоряти.
ВІДНОВИТИ ПРИГОРІВШУ КАСТРЮЛЮ АБО СКОВОРІДКУ З НЕРЖАВЕЮЧОЇ СТАЛИ ЗА ДОПОМОГОЮ БІКАРБОНАТУ НАТРІЮ
- Змішати соду з|із| невеликою кількістю води до утворення пасти.
- Прокип'ятити протягом кількох хвилин
- Охолодити
- Протерти за допомогою губки чи неабразивної щітки до зникнення нагару
19-Sept-2020
Якщо прилипає антипригарна Пательня, спробуйте метод прожарювання із сіллю. Насипте сіль на дно посуду і прожаріть на повільному вогні 5 -10 хвилин. Після цього дайте її охолонути і викиньте сіль. Промажте тонким шаром олії і спробуйте приготувати.