Як виглядає м'ясо корейки?

Як виглядає свиняча корейка? Зовні це подовжений шматок м'яса правильної форми рівного рожевого кольору. Найчастіше можна бачити свинячу корейку на реберцях. І хоча в такому вигляді вона виглядає дуже апетитно, деякі кулінари перед приготуванням воліють акуратно видаляти їх.

М'ясо корейка – це спинна частина туші яловичини, баранини, але частіше свинини із кісточкою. Її ще називають свиняча котлета на кістки. Крім м'якоті, у продукті присутні ребра, невеликий відруб хребта та мінімум сала. Деякі люди плутають цю вирізку з карбонадом, але така думка помилкова.

Корейка — одна з найменш жирних частин туші, яка підходить для приготування дієтичних страв. При цьому м'ясо відрізняється ніжною текстурою та насиченим смаком. З нього виходять соковиті стейки, відбивні, ескалопи, рулети м'ясні.

– Свиняча корейка — М'ясо цього висівки вирізається зі спинної частини туші. В американській схемі обробки корейку називають loin, вирізка а називається як tenderloin. Корейка виглядає як подовжений шматок м'яса.