Як використовувати кукурудзяний крохмаль для загусання?

Для того щоб загуснути соус крохмалем, потрібно додати крохмаль до соусу.Що потрібно пам'ятати при приготуванні соусу, що загущується крохмалем

  1. Соус у сотейнику має бути трохи рідше, ніж ви очікуєте його побачити на тарілці. …
  2. При варінні соусу необхідно постійно знімати накип і можливі грудки з поверхні.

Перед додаванням крохмалю у гарячу рідину, розбовтайте необхідну кількість крохмалю у невеликій кількості холодної рідини. Не забувайте, що крохмаль робить блюдо більш «несмачним», тому трохи збільште кількість цукру та лимонної кислоти у блюді.

Замінювати кукурудзяний крохмаль не рекомендовано, тому що з ним виходять ніжніші текстури. Не варто відходити від рецепту, так як картопляний крохмаль набагато щільніше. Крохмаль кукурудзяний відрізняється за своїми властивостями, і, наприклад, для киселя він точно не підійде. Для киселя зазвичай використовують картопляний. крохмаль.