Як вимочувати кролика перед приготуванням?

Вимочувати можна у звичайній чистій воді, у молоці, слабкому розчині оцту чи вина. Часом коригуйте процес самостійно залежно від ваших ресурсів. Можна залишити м'ясо вимочуватися на ніч, а можна обмежитись і 30 хвилинами, якщо поспішайте. Від того, скільки проведе в рідині тушка, залежить і результат.Apr 16, 2019

М'ясо молодого кролика можна замочити у сироватці чи воді. Якщо ви відчуваєте неприємний запах м'яса, у воду для вимочування необхідно додати яблучний або винний оцет у співвідношенні 1 чайна ложка оцту на літр води. Можна, можливо вимочувати м'ясо у молоці. Як правило, вимочують його щонайменше 6 годин.

Як уже писала вище, кролика я попередньо вимочувала в молоці, годин 6. У рецепті пропонувалося кролика запекти в духовці до золотистої скоринки.

Молодих кроликів або «магазинних» вимочувати слід лише у воді, сироватці чи вині. Оцет використовується, якщо запах справді сильний і з якихось причин неприємний. Оцет у цьому випадку приглушує запах, але робить кролика не таким виразним.