– 150-160°С – температура випаровування чистого гліцерину при повільному нагріванні у відкритій чашці (При кімнатній температурі гліцерин не випаровується); – 174 °С – температура спалаху у відкритій посудині; – 187 ° С – температура займання; – 290 °C – температура кипіння гліцерину.
Давайте розглянемо всі можливі способи, як ви можете вирішити цю проблему!
- Серветки зі спиртом.
- Очищувач вікон.
- Ізопропиловий спирт …
- Знежирювальні засоби.
- Намагатися парити в добре провітрюваному приміщенні. …
- Нашатирний спирт …
- Ацетон.
- Звичайна вода (+спирт як варіант)
Jul 24, 2020
При розчиненні гліцерину в воді виділяється теплота та відбувається контракція – зменшення обсягу розчину.
Обов'язковим інгредієнтом є рослинний гліцерин. При нагріванні він перетворюється на пару. Його недолік – здатний викликати сухість слизових оболонок, що є несприятливим для здоров'я. Ароматизатори впливають на нервові рецептори дихальних шляхів.