Як висвітлити готовий бульйон?

Один білок здатний висвітлити два літри бульйону. Добре збитий білок є чудовим абсорбентом. Отриману суміш потрібно тонким струмком влити в ледь охололий бульйонпостійно помішуючи його, щоб білок рівномірно розподілився по всьому вмісту каструлі.Jan 31, 2017

Як висвітлити каламутний бульйон Доведіть бульйон до кипіння і процідіть через дрібне сито або марлю. Для освітлення додайте в киплячий бульйон сік половинки лимона, лимонна кислота сприятиме згортанню білкової суспензії. Смак супу не постраждає.

каламутний бульйон остудити до температури близько 70 ° C; яєчний білок 1 яйця злегка збити (при використанні моркви або фаршу спочатку змішати білок з вибраним інгредієнтом), потім розвести в 3-4 ст. л води; каструлю поставити на повільний вогонь і тонким струмком влити білок, розведений з водою, постійно помішуючи відвар.

Як приготувати прозорий холодець

  1. Щоб бульйон вийшов прозоримПеред початком готування м'ясо потрібно ретельно промити і замочити в холодній воді на 3-5 годин, повністю опустивши м'ясо у воду. …
  2. Замочене м'ясо вариться у великій каструлі до закипання, після чого воду треба злити, а м'ясо знову промити.