Як визначити готовність вареної моркви?

4. Варити моркву 20-25 хвилин залежно від розміру та сорту. 5. Перевірити моркву на готовність готова морква легко протикається вилкою.

Орієнтовний час приготування цілої моркви складає від 20 до 30 хвилин. Морквина шматочками вариться приблизно 15 хвилин.

Зазвичай її томлять 20-30 хвилин. Перевіряйте готовність зубочисткою, як і у випадку з картоплею. Коли морква буде готова, злийте гарячу воду. Охолоджувати коренеплід краще в холодній воді: так він збереже свою пружність і буде легше чиститись.

У розігріту сковорідку налити олію і викласти подрібнену морква. Обсмажувати морква на середньому вогні, помішуючи, 10 хвилин|мінути|. Сковороду не накривати кришкою.