Як визначити стиглість Гранаділли?

Визначити стиглість цього фрукта можна за його вагою. Плоди мають бути пружними та важкими – саме такі замовляють у нашій компанії. Ласкаво просимо на райський острів Fruit Island.Sep 28, 2016

Стиглі якісні плоди гранадили мають гладку тверду шкірку, на поверхні якої присутні темні цятки дрібного розміру. Якщо таких цяток немає, або плоди м'які, то вони не рекомендуються до покупки.

Щоб відчути всі смакові відтінки, гранадил їдять свіжою. Впоратися з нею легко: потрібно взяти гострий ніж і розрізати навпіл фрукт. М'якуш, що знаходиться під шкіркою в оболонці схожій на желе, вживають разом з дрібним насінням – вичерпують ложкою.

Гранаділу варто вживати у свіжому вигляді або додаючи, наприклад, до морозива. Відкрити Фрукт найпростіше, надрізавши по колу ножем, і акуратно розламати на дві частини, витягнувши вміст чайною ложкою.