Як визначити свіжість яловичої мови?

Як правильно вибирати мову І ще важливо її чіпати у різних місцях: мова має бути пружною, якщо вона розморожена, заморожена, потім знову розморожена — вона буде м'якою, млявою.. Свіжий буде в деякому слизу, на зрізі навіть кров може бути.Feb 12, 2018

При виборі охолодженого яловичої мови зверніть увагу на його зовнішній вигляд. Мова повинна мати природний колір. Сірий відтінок говорить про те, що субпродукт не дуже свіжий. Сліди завітрювання ще один показник того, що товар залежався на прилавку.

При цьому важливо мова не переваритиперетравлений він втрачає текстуру і майже всі його принади. У цьому полягає кулінарна відмінність мови від м'яса – мова повинен залишатися досить щільним, методи варіння м'яса до того часу, поки його можна буде різати ложкою, для мови зовсім не придатні.

Варений яловичий язик перед упаковкою в холодильник необхідно попередньо остудити та тримати там не більше двох днів.