Як впливає фундук на печінку?

Фундук краще не є людям з діабетом або діатезом, а сирим кеш'ю легко обпектися, тому що під шкаралупою знаходиться шкідлива речовина. Горіховими зернами навіть можна отруїтися.

Фундук містить альфа-токоферол, варіант вітаміну Е, який, як відомо, здатний знижувати ризик раку на 50 відсотків. Ці горіхи також є багатим джерелом марганцю. Відомо, що цей мінерал входить до складу антиоксидантного ферменту мітохондрій, який також відіграє важливу роль у запобіганні раку.

Добова норма То їсти на день можна з'їдати 8-10 штук. При схудненні норму знижують до 20 г на добу. Ліщина корисна для дитячого організму, слід стежити за кількістю з'їдених горішків. Добовою нормою для дітей старше 3 років є 5-7 штук.