Як впливає хурма на щитовидку?

Вживання хурми в їжу знижує ризик захворювань щитовидної залози. Сприятливий вплив хурма робить на роботу шлунково-кишкового тракту, позбавляє патологій кишкової флори. Її рекомендують при виразці, хворобах печінки та нирок, серця та судин, для запобігання атеросклерозу.17 Dec 2019

Фрукт корисний людям при деяких захворюваннях щитовидної залози – якщо встановлено нестачу йоду. За рахунок вмісту пектину хурму рекомендують є при розлад травлення, хвороби шлунка, печінки та нирок.

Хурму корисно є тим, хто страждає на захворювання щитовидки Тільки фосфору в ній у 1,5 разу більше, ніж у бананах, у два рази більше, ніж у цитрусових, і вчетверо більше, ніж у яблуках та ананасах. Крім того, в хурме є залізо, кобальт, мідь, мінеральні солі: кальцію, калію, натрію, магнію.

Її не рекомендується є людям із цукровим діабетом, панкреатитом у стадії загострення, а також тим, у кого є проблеми з підшлунковою залозою та запори», — наводить слова нутриціолога РІА «Новости».