Як замаринувати швидко м'ясо для шашлику з

У чому замаринувати шашлик зі свинини?

Простий і надійний рецепт – шашлик зі свинини в оцті. Напевно, кожен має свою думку, в чому краще маринувати шашлик – в вині, кефірі, майонезі чи мінеральній воді. Але цей спосіб вас ніколи не підведе, шашлик зі свинини в оцті завжди виходить м'яким, ніжним, а ще швидким!

У чому найкраще маринувати шашлик?

Маринувати шашлик можна в оцті, в кефірі, в томатному та гранатовому соку, у вині, у лимоні з базиліком, яблуками, аличою та червоною смородиною… Загалом, у хід йде все, що має підвищену кислотність. 🍳 У телеграм-каналі «Час є» нові рецепти щодня.