Як засмажити правильно стейк з курки

Як правильно засмажити стейк?

Розігріваємо сковороду, змащуємо стейки маслом, ні в якому разі ні солимо і не перчимо! Кладемо стейк на розпечену сковорідку (гриль, мангал, барбекю). Обсмажуємо з кожного боку по 3 хвилини. Потім злегка зменшуємо вогонь і досмажуємо перевертаючи на 180 градусів 2-3 хвилини для отримання гарного малюнка

Як приготувати стейк, щоб він був м'яким?

  1. Поставимо сковороду на плиту та сильно нагріємо.
  2. У цей час змащуємо стейк рослинною або оливковою олією, посипаємо сіллю та перцем за смаком.
  3. Далі викладаємо стейк на сковороду і обсмажуємо по 2 хвилини з кожного боку. …
  4. Після смаження стейку потрібно дати "відпочити", накривши фольгою.