Відвар із трав Це кореневища, кора, плоди тощо. Таку сировину відварюють на киплячій водяній бані не менше 30 хвилин. Після зняття суміші з водяної лазні слід тримати під закритою кришкою ще кілька хвилин, а потім процідити.
Що смачно – те й правильно».
- Чабрець «У різних регіонах Росії чебрецем можуть називати різні трави. …
- М'ята та меліса «Вони схожі, але все ж таки це різні речі. …
- Лист чорної смородини «Є два варіанти. …
- Шипшина «Шипшина» – класичний приклад продукту, який добре працює як основа. …
- Шавлія …
- Ромашка …
- Женьшень …
- Перстач
Основні правила приготування чаю з трав Залийте траву окропом (Не менше двохсот грамів води першого кип'ятіння). Накрийте посуд кришечкою, тарілочкою. Можна, можливо загорнути ємність невеликим рушником. Чай має деякий час настоятися.