Як заварювати лікарські рослини?

Відвар із трав Це кореневища, кора, плоди тощо. Таку сировину відварюють на киплячій водяній бані не менше 30 хвилин. Після зняття суміші з водяної лазні слід тримати під закритою кришкою ще кілька хвилин, а потім процідити.

Що смачно – те й правильно».

  • Чабрець «У різних регіонах Росії чебрецем можуть називати різні трави. …
  • М'ята та меліса «Вони схожі, але все ж таки це різні речі. …
  • Лист чорної смородини «Є два варіанти. …
  • Шипшина «Шипшина» – класичний приклад продукту, який добре працює як основа. …
  • Шавлія …
  • Ромашка …
  • Женьшень …
  • Перстач

Основні правила приготування чаю з трав Залийте траву окропом (Не менше двохсот грамів води першого кип'ятіння). Накрийте посуд кришечкою, тарілочкою. Можна, можливо загорнути ємність невеликим рушником. Чай має деякий час настоятися.